Motivation

Hej på er!
Kom precis hem från pojkvännen och ska lägga mig och se nått avsnitt av Grey's Anatomy eller så ska jag sova. Tror det blir det senare alternativet haha!
Måste bara säga att jag aldrig varit motiverad till att blogga, men nu är jag så sjukligt motiverad så det är inte sant! Kan det vara för alla underbara läsare som ramlar in här varje dag? Tror nog det!

Ska tipsa om en hemsida och en blogg som jag fullkomligt älskar innan jag går och lägger mig;

www.eyeslipsface.co.uk  - en hemsida där dom har SJUKT billigt smink, nästan så man tror att det är kriminellt haha!
www.lindahallberg.se - en tjej som har en ganska stor blogg och är makeup artist, tipsar om smink och sminkningar och allt möjligt, så ni som är intresserade av smink ska definitivt läsa den här bloggen! Hon är så sjukt duktig på det hon gör!

Ha en fortsatt trevlig (?) kväll, så hörs vi!

Puss.Bild tagen nu! (Ska försöka bli bättre med bilder!)


VIDEOINLÄGG PÅ SKÖNHETSPRODUKTERGlömde typ helt bort att när man filmar med webcameran så blir talet inte i synk, men vafan skitsamma ni får leva med det! Haha. Dom som nu ser det.


SNART!

Så kommer det upp ett videoinlägg på alla mina skönhetsprodukter.. Eller inte alla, men några stycken! Haha :)


En fråga till er!

När jag får mitt paket från E.L.F så kommer det vara lite för många saker att ta bilder på, så tänkte om jag skulle göra ett videoinlägg med alla prylarna? Som en liten "Haul" eller någonting, vad tror ni om det?


Första paketet har anlänt!Nog är man glad nog! Sen fick jag veta att mitt sminkpaket kommer komma inom 4-6 dagar, inte 7-14 som jag trodde först också fick jag veta att det skickades från england idag. Anledningen till att det kommer snabbare är för att jag beställde för över 40 pund. Beställde för 114.95 pund! Haha! Så nu inväntar jag bara mitt andra paket från Bubbleroom som är lite dyrare än detta, haha. Har även kirrat ihop en ny shoppingbag på E.L.F så det blir att beställa det nästa gång jag får pengar! Så skönt att kunna lägga pengarna på annat än godis och cigaretter som det var förut. Har ju som inga andra utgifter så då kan man unna sig sånt här!

Ang. promenad idag så blev det inte alls, när temperaturen visar nästan -17 ute så skiter jag i det helt enkelt. Får se om jag gör några hemma övningar annars så ska jag och träna imorgon på gymmet. Låter bra eller hur?
Hoppas ni har en bra dag så hörs vi senare!

PUSS ÄLSKLINGAR!


Svar på tal - IGEN

Här får du lilla "ANONYM" svar på din fråga:

anonym om Tips och trix inför träning:
det där ser ut som samma inlägg som en annan blogg har gjort, är du copycat eller? fegt att sno andras inlägg.

SVAR: Haha, kul att du följer båda bloggarna. Den andra bloggen som du pratar om är MIN gamla blogg. Så jag snor vilka inlägg jag vill, eftersom det är min egna blogg. Dock bloggar jag inte längre på den utan jag bloggar på den här bloggen. Så nej jag är inte en copycat eller feg. Det var mitt inlägg som jag skrev för ett tag sen på www.jamine.devote.se , så tack för att du upplyste det och kul att du följer båda bloggarna, och innan någon annan frågar någonting: ANLEDNINGEN till att jag använde ett gammalt inlägg är för att jag fortfarande har samma tips och orkar inte skriva om allting igen, så hoppas du fick svar nog anonym ;) PUSS och ha en bra dag.Svar på tal

Det är skönt det också :) ang ditt inlägg, Jag tränar thaiboxning och där finns inte "avbryta" Man kör till tränaren säger att man ska sluta och frågar du mig så är det träningen som man egentligen "inte orkar" som ger mest :)

SVAR: Jo sant, men att fortsätta när man verkligen inte orkar kan man få skador man inte vill ha. Jag menar om benen säger upp sig eller armarna inte lyfter som dom ska , så är det ingen idé att fortsätta. Förstår om din tränare är lite sådär, men man ska inte fortsätta när kroppen säger ifrån. Man ska alltid lyssna på sin kropp när den inte vill mer, för det mår man bäst av.

Om man ska träna riktigt hårt så är det viktigt för kroppen att ha i sig långa kolhydrater innan träningen för att den ska orka. Sedan snabba kolhydrater så att kroppen kan byggas upp igen, att bara ta doser av protein hjälper inte, kroppen behöver både kolhydrater och proteiner för att klara av att bygga upp sig. Utan kolhydraterna så orkar kroppen inte bygga musklerna som man brytit ner under träningen


SVAR: Ser inte ut som att du läst mitt inlägg ordentligt, jag sa att man behöver få i sig kolhydrater också. Inte bara protein, men viktigast när man bygger muskler är protein, för muskler byggs utav protein. Om jag ställer en motfråga till dig så skulle den lyda såhär - Hur många som styrketränar svinhårt sitter och käkar potatis och spaghetti? Inte är det många. Och som jag skrev som du inte verkade ha sett så är kolhydrater också viktigt, men protein är A och O. Tack för upplysningen "Eric".


Ja Hej på er!

Och godmorgon för min del, haha. Jag vaknade för en stund sen och ska strax blanda mig min "morgonshake", hoppas ni sovit gott och att början av dagen varit bra.
Som ni ser så har jag svar på tal här ovanför, och till allmänheten, läs inläggen ordentligt innan ni kommenterar något om det, det är alltid lätt att man missar något eller läser mellan raderna. Som den sista kommentaren hade gjort. Men ska ändra inlägget lite och skriva mer tydligt att kolhydrater också är ett plus och att man ska fortsätta träningen när man inte orkar, ELLER? Nej, för det är MINA tips, ni tar åt er av det ni vill ta åt er ifrån, sen om det är "fel" eller inte bryr jag mig inte så mycket om, för det är MINA tips som har funkat för mig. Okej, då har vi det avklarat.

Dagen idag kommer se ut som så, att jag ska städa mitt rum sen blir det att gå på en promenad. Får egentligen inte göra någonting i träningsform idag eftersom jag har ont i halsen, MEN träningsnarkoman som jag är så måste jag gå på en lätt liten promenad. Haha, men till er andra - aldrig träna med ont i halsen.
Aja anyway, ska börja gå igenom mina beställningar och se vars i Sverige dom är just nu.

Ha en superbra dag så hörs vi! PUSS.
Såhär känner jag mig inombords just nu, SOLIG och VACKER.