Börjar om

Börjar om med blandad blogg med allt möjligt, finns på - www.payitforwaard.blogg.se


Hej alla mina två läsare!Roliga bilder va? Vi hörs när jag har mer att blogga om!


Liten "pik" till er läsare

SNÄLLA GULLIGA FINA LÄSARE;

LÄÄÄÄÄÄÄS
inläggen innan ni kommenterar, som på ett inlägg där det står "Helvetesnatt" så frågar någon "Hej! Allt bra med dig?" Typisk sån kommentar som man kopierat och skrivit på 300000 andra bloggar, så innan ni kommenterar någonting så LÄS INLÄGGEN, och kommentera gärna någonting om inläggen/bloggen, annars behöver ni inte kommentera.

Puss.


Lite frånvarande

Ska inte be om ursäkt för att jag uppdaterat dåligt eftersom att det är min blogg och jag skriver när jag vill, men kan väl berätta anledningen till att jag inte skrivit på ett tag, och det är för att jag precis börjat med min nya medicin, som ska dämpa ångest, "ta bort" tankar och är lugnande så jag somnar lättare. Vilket funkade riktigt bra, men blev lite "bakfull" dagen efter, så därför har jag inte skrivit, behöver komma in i rutinerna att gå och lägga mig viss tid och vakna en viss tid.

Men, almost back on track! Imorgon blir det avfärd till Boden för att vara barnvakt åt mina älskade kusiner, kommer bli riktigt mysigt! Är hemma igen på söndag och då fyller min lillebror 8 år , TROR JAG. Åh vilken koll jag har.

Jag hoppas då att ni har haft ett par underbara dagar och att ni haft en underbar fredag!
PUSS.

Stay strong.Helvetesnatt

Okej först och främst till att börja med så tänker jag inte avslöja vad jag ska tatuera in för någonting förens det är klart, för jag vill inte ha någon som kommer och säger "nä men det där kan du inte göra" så därför håller jag det lågt tills tatueringen är klar, och det är inte någonting jag tänkt på länge, jag har dock tänkt på länge att jag ska ha en tatuering och vars, och igår hittade jag den jag ville ha, och skulle jag ångra mig om 5 år så vafan? Alla har sin första tatuering och alla ångrar sig men jag tror inte jag kommer göra det.
Och innan någon mer frågar så har jag tillåtelse från båda föräldrarna.

Okej över till något annat då, min natt har varit en mardröms natt (som alla andra nätter den här veckan) jag kan inte somna på kvällarna och när jag väl somnar så vaknar jag hela tiden. Och inatt var det extremt, vaknat ca. 5 gånger och somnade 2. Så kul liv på en skala. Inte alls. MEN har ringt vårdcentralen och ska fara dit och kolla upp det så.

Hoppas ni får en bra dag! Kommer nog inte jag ha, men ska försöka!
Puss.


TATUERINGSTID

Hej allihopa!
Är smått glad just nu, för jag har bokat en tatueringstid! Så den sista februari ska jag tatuera mig, vilket känns hur bra som helst! Ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag gå och lägga mig, blir en tidig kväll utan dator så jag svarar på era kommentarer när jag orkar och har tid, ni är inte bortglömda iaf!

Hoppas ni haft en superbra dag så hörs vi!
PUSS.Svar på fråga

moa om En fråga till er!:
Ja gör videoinlägg men vad är Haul för nå? :O

SVAR: Haha helt ärligt vet jag knappt själv vad det är, men när man söker på youtube typ "ELF cosmetics Haul" då kommer det upp massa videos då folk visar upp vad dom köpt och prövar grejerna så man får se färgerna, och btw så ska du få hjälpa mig med den videon ;) Puss på dig moa!


Hej!
Sitter just nu och äter, har precis kommit hem från gymmet och snart blir det "operation städa köket" haha, ser hemskt ut. Hoppas ni får en fortsatt bra dag så hörs vi!